British Airways, eroare de sistem in toata lumea: Cozi interminabile, intarzieri si pasageri nervosi

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 09:10
3019 citiri
British Airways, eroare de sistem in toata lumea: Cozi interminabile, intarzieri si pasageri nervosi
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania aeriana British Airways se confrunta cu o eroare de sistem uriasa, care afecteaza clientii din intreaga lume. Pasagerii se plang ca stau la cozi foarte mari si nu pot face check-in, iar asta a provocat intarzieri ale curselor.

"Echipele noastre IT lucreaza cat pot de mult sa rezolve rapid problema cu sistemul de check-in. Ne pare rau pentru intarzierile care afecteaza unii pasageri", a transmis operatorul de zbor intr-un comunicat de presa, citat de CNN Money.

Contul de Twitter al British Airways s-a umplut de plangeri ale calatorilor care se aflau, luni seara, pe aeroporturi din SUA, cum ar fi cele din Atlanta, Chicago si Boston. Altii au semnalat probleme in Bahamas si Mexic. De marti dimineata au inceput sa se planga si pasagerii din Europa.

@British_Airways @flySFO almost 2 hours waiting to check in due to apparent global system failure. pic.twitter.com/YPB0v2WpMT- Mark Theunissen (@marktheunissen) September 6, 2016

Calatorii din Statele... citeste mai departe despre "British Airways, eroare de sistem in toata lumea: Cozi interminabile, intarzieri si pasageri nervosi" pe Ziare.com

#British Airways eroare sistem, #British Airways check in, #British Airways intarzieri , #Stiri Administratie