Bucurestenii nu mai raman fara apa calda. Distrigaz Sud a ajuns la o intelegere cu Elcen pentru plata datoriilor

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 19:23
2927 citiri
Bucurestenii nu mai raman fara apa calda. Distrigaz Sud a ajuns la o intelegere cu Elcen pentru plata datoriilor
Foto: Arhiva Ziare.com

ELCEN si Distrigaz Sud au anuntat ca au ajuns la o intelegere, in urma careia poprirea pe conturile ELCEN va fi ridicata. In consecinta, nu va mai fi intrerupta alimentarea cu apa calda in Capitala.

Cele doua companii s-au inteles ca datoria ELCEN-ului catre Distrigaz va fi esalonata pana la sfarsitul acestui an. Anuntul a fost facut vineri seara de Ministerul Energiei, care a precizat ca acordul elimina, pe moment, riscul unor intreruperi in alimentarea cu apa calda a Capitalei.

"Reprezentantii Elcen si Distrigaz au ajuns la o intelegere de principiu privind esalonarea, pana la sfarsitul acestui an, a sumei de 11,7 milioane de lei, reprezentand penalitati de intarziere aferente unor facturi din anii precedenti, conform titlului executoriu obtinut de Distrigaz impotriva Elcen (...)

In masura in care RADET isi va respecta obligatia de a intocmi luni ordinul de plata pentru achitarea subventiei scadente, se va putea vira catre Romgaz contravaloarea gazelor livrate si astfel, cel ...citeste mai departe despre "Bucurestenii nu mai raman fara apa calda. Distrigaz Sud a ajuns la o intelegere cu Elcen pentru plata datoriilor" pe Ziare.com

#intelegere Elcen Radet apa calda Bucuresti , #Stiri Administratie