Bucurestenii vor avea Internet gratuit in autobuze, tramvaie si trolebuze

Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 17:16
5616 citiri
Bucurestenii vor avea Internet gratuit in autobuze, tramvaie si trolebuze
Foto: Arhiva Ziare.com

Bucurestenii vor beneficia de Internet gratuit in mijloacele de transport in comun.

Anuntul a fost facut de primarul general, Gabriela Firea, care a cerut consilierilor generali sa voteze doua proiecte de hotarare in acest sens, care au fost adoptate in sedinta de luni.

"Vestea buna pentru utilizatorii de Internet este ca prin votul dvs de astazi regia RATB va initia o procedura prin care autobuzele, tramvaiele, troleibuzele sa aiba Wi-Fi gratuit", a anuntat Firea.

Primarul general a precizat ca RATB va dezvolta si o aplicatie prin care utilizatorii sa afle timpul pe care trebuie sa il petreaca in statie pana cand va sosi autobuzul.

"De asemenea, tot printr-o aplicatie pe care o va organiza Regia, calatorii vor putea sa afle care este timpul de asteptare pe care trebuie sa il mai parcurga, precum si informatii despre traseul vehiculului pe care doresc sa il ia.

Cred ca ajungem si noi cu pasi nu foarte mari in randul tarilor civilizate si a marilor capitale in care calatorii pot sa beneficieze de Internet gratuit si sa afle cat mai au de asteptat in statie", a spus primarul general.

A.G. ...citeste mai departe despre "Bucurestenii vor avea Internet gratuit in autobuze, tramvaie si trolebuze" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bucuresti internet gratuit RATB, #bucuresteni internet gratuit RATB, #WI Fi gratuit RATB , #Stiri Administratie