Bucurestiul, in The Guardian: Manele pentru intelectuali si merdenelele de la metrou

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 09:57
1122 citiri
Bucurestiul, in The Guardian: Manele pentru intelectuali si merdenelele de la metrou
Foto: Arhiva Ziare.com

Bucurestiul este un oras cu arhitectura impresionanta, unde statiile de metrou miros a merdenele si sunetul definitoriu este cel produs de artistii ambulanti pe care ii gasesti la colt de strada. Tot aici poti gasi artisti, feministe si locuri inedite, daca permiti orasului sa te surprinda si lasi in urma marile bulevarde.

Publicatia britanica The Guardian publica, in sectiunea "Insider's Guide", recomandarile Andreei Campeanu, o fotojurnalista romana care si-a vazut publicate fotografiile in importante publicatii precum New York Times, Wall Street Journal, Washington Post, Time, Le Monde, Paris Match, The Guardian si Newsweek.

Solicitata sa descrie in cinci cuvinte Bucurestiul aceasta scrie: "Merdenele pastry scented underground stations" (statii de metrou cu parfum de merdenele). Pentru ea, sunetul definitoriu al orasului este cel al muzicienilor stradali, "mereu o surpriza placuta".

Cea mai buna cladire este Hotel Cismigiu - "nu este neaparat preferata mea din cauza ...citeste mai departe despre "Bucurestiul, in The Guardian: Manele pentru intelectuali si merdenelele de la metrou" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bucuresti articol Guardian, #Bucuresti sfaturi turisti , #Stiri Administratie