Bugetul Capitalei, diminuat cu 900 milioane de lei. Banii, luati de la RADET, strazi si spitale

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 09:58
1191 citiri
Bugetul Capitalei, diminuat cu 900 milioane de lei. Banii, luati de la RADET, strazi si spitale

Bugetul Capitalei pierde 790 de milioane de lei in urma rectificarii facute de Guvern si alti 110 milioane de lei - venituri proprii nerealizate, cele mai afectate fiind RADET, la subventiile pentru caldura, si administratiile strazilor si spitalelor.

Consilierii generali au votat, joi, un proiect de hotarare privind rectificarea negativa a bugetului municipalitatii pe anul 2014, cu 900 de milioane de lei.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a precizat ca 790 de milioane de lei sunt luati in urma rectificarilor facute de Guvern, iar restul pana la 900 de milioane de lei reprezentau venituri proprii ale municipalitatii care nu au fost realizate.

Potrivit lui Oprescu, banii au fost luati de la proiecte de investitii care nu au fost incepute, precum si "de la toate institutiile de unde s-a putut lua". Printre investitiile care raman fara finantare si care au primit bani la inceputul anului se afla pasajul pietonal subteran de la Piata Romana sau intrarea autostrazii A3 in ...citeste mai departe despre "Bugetul Capitalei, diminuat cu 900 milioane de lei. Banii, luati de la RADET, strazi si spitale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget Primaria Bucuresti, #buget diminuat Primarie , #Stiri Administratie