Bugetul Capitalei pe 2015, aprobat cu greu: Care vor fi cele 6 mari santiere de anul acesta

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 00:06
1026 citiri
Bugetul Capitalei pe 2015, aprobat cu greu: Care vor fi cele 6 mari santiere de anul acesta

Bugetul Capitalei pe 2015, mai mic decat cel de anul trecut, a fost aprobat cu unanimitate de voturi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), dupa ce au fost facute peste 100 de amendamente.

Bugetul Capitalei pentru anul 2015 este de de 4,2 miliarde de lei, mai mic decat cel de anul trecut, cand a fost votat un buget de 5,2 miliarde de lei.

Sedinta CGMB a fost intrerupta mai bine de o ora, dupa ce primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat sa discute cu liderii grupurilor politice.

Viceprimarul Cornel Pieptea a precizat, la finalul negocierilor, ca nu a fost convins de justetea si legalitatea proiectului pasajului de la Piata Romana, pe varianta prezentata si a criticat faptul ca proiectul de buget a venit cu doua luni de intarziere fata de termenul prevazut de lege.

"70 de milioane de euro merg spre rambursari. Este o suma colosala care afecteaza bugetul Capitalei. Creditul de 500 milioane de euro este in afara acestei sume. Nu e momentul sa ...citeste mai departe despre "Bugetul Capitalei pe 2015, aprobat cu greu: Care vor fi cele 6 mari santiere de anul acesta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Oprescu santiere Bucuresti lucrari, #pasaj Piata Romana, #prelungirea ghencea santier 2015 , #Stiri Administratie