Bunele intentii ale ministrului pe drumul iadului sanatatii. Cum poate distruge si ce a mai ramas

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 19:35
772 citiri
Bunele intentii ale ministrului pe drumul iadului sanatatii. Cum poate distruge si ce a mai ramas

Pe principiul ca diavolul sta ascuns in detalii, desi OUG privind conducerea spitalelor este in mare parte buna, exista in ea si prevederi care risca sa genereze mai mult rau decat bine.

Mi se par corecte interdictiile introduse de ordonanta in privinta relatiei de rudenie intre manager si diversi alti sefi din spitale. Este foarte bine ca functiile de conducere, inclusiv de sefi de sectie, sa fie scoase la concurs, pentru ca acolo sunt constituite autenticele feude.

Este foarte bine ca directorii de spitale nu vor mai putea sa aiba functii de conducere, administrare sau control intr-un partid politic.

Mi se pare normal sa nu mai conditionezi ocuparea pozitiei de manager de titulul de profesor universitar, dar am foarte mari indoieli ca este de bun augur sa elimini si conditia ca managerul sa fie cel putin medic primar.

Da, este adevarat ca in alte tari cea mai mare parte managerilor de spitale nu sunt medici. Dar, vedeti?, degeaba ii spui unei femei care are monturi uriase ...citeste mai departe despre "Bunele intentii ale ministrului pe drumul iadului sanatatii. Cum poate distruge si ce a mai ramas" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ordonanta manageri spitale, #ministrul sanatatii Voiculescu , #Stiri Administratie