Calatoria unor straini prin Romania: Locurile care i-au uluit (Galerie foto)

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 17:33
1438 citiri
Calatoria unor straini prin Romania: Locurile care i-au uluit (Galerie foto)
Foto: The Hindu

Calatoria unor jurnalisti straini prin tara noastra a fost una plina de surprize, dupa cum au descris-o chiar ei, spunand ca Romania este un loc incarcat de istorie si cultura.

Desi in tara noastra exista 25 de monumente incluse in patrimoniul UNESCO, turistii straini nu au avut timp sa le viziteze pe toate, insa au fost impresionati de bisericile de lemn din Maramures, manastirile din Bucovina si cetatea Sighisoarei.

"Sighisoara este o cetate medievala, chiar in mijlocul Romaniei, si se afla pe lista monumentelor protejate de UNESCO. Datand din secolul XII, satul a fost atent conservat in starea sa initiala", arata reporterii intr-un material dedicat obiectivelor turistice din Romania si publicat pe The Hindu.

Acestia vorbesc si despre Salina Turda, "cel mai rece loc subteran din lume", pe care o numesc o atractie pentru orice vizitator. Ei au povestit cum au simtit racoarea din momentul in care au calcat pe prima treapta.

"Mina este surprinzator de bine pastrata si ...citeste mai departe despre "Calatoria unor straini prin Romania: Locurile care i-au uluit (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jurnalisti straini Romania, #straini Romania, #straini Castel Bran, #straini Cimitirul vesel , #Stiri Administratie