Calatoriti de Paste? Cozi kilometrice spre Bulgaria. Vezi date in timp real pe Internet

Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 14:33
938 citiri
Calatoriti de Paste? Cozi kilometrice spre Bulgaria. Vezi date in timp real pe Internet
Foto: Arhiva Ziare.com

Romanii care au ales sa isi petreaca mini-vacanta de Paste in Bulgaria au aglomerat punctele de frontiera, unde s-au format cozi kilometrice.

Mii de romani au ales sa isi petreaca sarbatorile de Paste la sud de Dunare, iar vineri punctele de trecere a frontierei au fost luate cu asalt.

Potrivit reprezentantilor Garzii de Coasta, incepand de vineri, de la ora 8:00, a inceput sa creasca traficul in PTF Vama Veche, iar cozile de masini se intind pe doi kilometri, oamenii dorind sa ajunga in Bulgaria, potrivit News.ro.

Pentru fluidizarea traficului, politistii de frontiera au deschis inca o artera, astfel ca iesirea din tara se face pe trei artere, iar intrarea pe una.

De asemenea, reprezentantii Garzii de Coasta spun ca si la PTF Ostrov traficul este mai ridicat decat in alti ani, iar cozile de masini se intind pe cateva sute de metri, acest punct fiind utilizat de cei care vin din Bucuresti.

Daca la primele ore ale zile la PTF Negru Voda nu era aglomeratie, in ultimele ore ...citeste mai departe despre "Calatoriti de Paste? Cozi kilometrice spre Bulgaria. Vezi date in timp real pe Internet" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aglomeratie frontiera vami, #romani granita Bulgaria , #Stiri Administratie