Calea Victoriei devine pietonala sambata si duminica, intre orele 10.00 si 21.00

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 08:59
844 citiri
Calea Victoriei devine pietonala sambata si duminica, intre orele 10.00 si 21.00
Foto: Primaria Capitalei

Segmentul de pe Calea Victoriei de la intrarea dinspre Piata Victoriei pana la intersectia cu strada George Enescu devine zona pietonala, sambata si duminica, intre orele 10.00 si 21.00, pentru cea de-a doua editie a evenimentului "La pas pe Calea Victoriei".

Trecatorii vor descoperi aici artisti stradali, mimi, arlechini, animatori pe picioroange, papusi uriase, muzicieni, portretisti si caricaturisti, dar si o serie de manifestari artistice precum studiouri foto mobile, concerte ale unor grupuri vocale si instrumentale.

Calea Victoriei va deveni, de asemenea, un teren de joaca dedicat celebrarii Zilei Copilului, unde vor fi organizate echipe pentru participarea la campionate de jocuri precum "Sotronul", "Elasticul" si "X si O". Un alt joc care va avea loc va fi de cultura generala, dedicat tinerilor si adultilor - "In cautarea comorilor de pe Calea Victoriei".

Evenimentul cuprinde si ateliere de creatie, spectacole de teatru pentru copii, toate cu acces gratuit, expozitia de panouri "La pas pe Calea Victoriei", tonete cu produse handmade, accesorii, ceramica, icoane, porturi populare, fotografii cu Bucurestiul de altadata, miniaturi pictate, obiecte din piele, aranjamente florale, dar si preparate diverse, dulciuri, placinte, sandwich-uri, produse apicole, cafea si limonada.

Calea Victoriei a devenit pietonala si in perioada Pastelui, intre 14 si 17 aprilie, cand Primaria Capitalei a organizat acolo spectacole de teatru, concerte si ateliere pentru copii. ...citeste mai departe despre "Calea Victoriei devine pietonala sambata si duminica, intre orele 10.00 si 21.00" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Calea Victoriei pietonal, #Calea Victoriei inchisa , #Stiri Administratie