Calea Victoriei e doar pentru pietoni - Bucurestenii sunt invitati la distractie in strada

Duminica, 04 Iunie 2017, ora 11:11
1100 citiri
Calea Victoriei e doar pentru pietoni - Bucurestenii sunt invitati la distractie in strada
Foto: Primaria Capitalei

Segmentul de pe Calea Victoriei de la intrarea dinspre Piata Victoriei pana la intersectia cu strada George Enescu este si duminica pietonal, intre orele 10:00 si 21:00, pentru cea de-a doua editie a evenimentului "La pas pe Calea Victoriei".

Bucurestenii sunt invitati sa descopere aici artisti stradali, mimi, arlechini, animatori pe picioroange, papusi uriase, muzicieni, portretisti si caricaturisti. Vor putea urmari inclusiv concerte ale unor grupuri vocale si instrumentale.

Vor continua si activitatile dedicate Zilei Copilului. Astfel, vor fi organizate echipe pentru participarea la campionate de jocuri precum "Sotronul", "Elasticul" si "X si O".

Bucuresteni de toate varstele sunt invitati si la un joc de cultura generala: "In cautarea comorilor de pe Calea Victoriei".

Pe Calea Victoriei sunt organizate si ateliere de creatie, spectacole de teatru pentru copii, toate cu acces gratuit, expozitia de panouri "La pas pe Calea Victoriei", tonete cu produse handmade, accesorii, ceramica, icoane, porturi populare, fotografii cu Bucurestiul de altadata, miniaturi pictate, obiecte din piele, aranjamente florale.

Cei care vor ajunge in zona sunt intampinati cu preparate diverse, dulciuri, placinte, sandwich-uri, produse apicole, cafea si limonada.

Calea Victoriei a devenit pietonala si in perioada Pastelui, intre 14 si 17 aprilie, cand Primaria Capitalei a organizat acolo spectacole de teatru, concerte si ateliere pentru copii. ...citeste mai departe despre "Calea Victoriei e doar pentru pietoni - Bucurestenii sunt invitati la distractie in strada" pe Ziare.com

#activitati Calea Victoriei duminica, #trafic inchis duminica Calea Victoriei, #Calea Victoriei duminica evenimente, #evenimente aer liber duminica gratuit , #Stiri Administratie