Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata de DNA

Joi, 07 Iulie 2016, ora 15:23
948 citiri
Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata de DNA
Foto: Ziare.com

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA in dosarul de retrocedari al printului Paul de Romania.

Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa si de favorizare a faptuitorului, potrivit unui comunicat al DNA, care subliniaza ca dosarul a fost trimis spre judecare Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

DNA precizeaza ca, pe 15 aprilie, Calin Popescu Tariceanu a mintit sub juramant cu privire la "aspecte esentiale ale cauzei asupra carora a fost intrebat".

Asta in contextul in care procurorii DNA cercetau retrocedarea catre printul Paul al Romaniei a unei suprafete din padurea Snagov si a fermei Baneasa.

Potrivit anchetatorilor, Tariceanu a urmarit prin minciunile spuse "impiedicarea/ingreunarea tragerii la raspundere penala a inculpatilor cercetati in dosarul trimis in judecata".

Comunicatul institutiei anticoruptie informeaza ca Tariceanu a mintit atunci cand a spus ca nu a avut cunostinta despre retrocedarea ...citeste mai departe despre "Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata de DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu trimis judecata, #Tariceanu DNA dosar printul Paul, #Tariceanu marturie mincinoasa, #Tariceanu judecata dosar retrocedari , #Stiri Administratie