Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu, dati in vileag de fosta sefa a juristilor din Antena Group

Joi, 28 Mai 2015, ora 13:12
1005 citiri
Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu, dati in vileag de fosta sefa a juristilor din Antena Group
Foto: B1TV (Arhiva)

Avocata Raluca Puscas, fosta sefa a Departamentului Juridic al Antena Group, a declarat, miercuri, in instanta ca Sorin Alexandrescu si Camelia Voiculescu (foto dreapta) au incercat sa o determine sa ia vina asupra ei in dosarul de santaj asupra administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

Aceasta a declarat in fata judecatorului ca acestia i-au cerut urmatoarele: "in cazul in care sunt chemata la Parchet, sa spun ca ei nu au avut nicio implicare in expedierea acelor scrisori si ca a fost initiativa mea", scrie Evenimentul Zilei.

Si avocatul Mihai Puiu ar fi chemat-o in biroul lui si i-a cerut, in scris, pe ecranul unui laptop ca, daca este chemata la DNA "sa spui adevarul, adica Alexandrescu si Camelia nu au nicio implicare".

"A fost pentru prima data cand avocatul Puiu a comunicat cu mine in acest mod, chiar daca eram in aceeasi incapere. Mi s-a parut exagerat. Nu puteam sa am initiativa de a demara o investigatie jurnalistica. Am demisionat a doua zi", a declarat Raluca Puscas ...citeste mai departe despre "Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu, dati in vileag de fosta sefa a juristilor din Antena Group" pe Ziare.com

#Camelia Voiculescu santaj Bendei, #Camelia Voiculescu Sorin Alexandrescu DNA , #Stiri Administratie