Cand poporul vrea tatuci si politicianul vrea captivi

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 09:25
663 citiri
Cand poporul vrea tatuci si politicianul vrea captivi

Explozia dintr-un bloc din Bistrita a lasat in strada 60 de familii.

Nici macar nu conteaza cauzele, se poate intampla oricand, oriunde. Si singura modalitate prin care poti sa te pregatesti, cat de cat, pentru acest previzibil imprevizibil este asigurarea.

Dupa mai multe valuri de inundatii devastatoare, evenimente din aceeasi categorie a imprevizibilului posibil, in 2010 a intrat in vigoare si Legea nr. 260/2008 care obliga fiecare proprietar sa incheie o asigurare obligatorie minima pentru locuinta, care acopera riscul de cutremure, inundatii si asigurari de teren. Costul anual este de 20 de euro pentru locuinte din caramida si beton si 10 euro pentru cele construite din materiale care nu sunt tratate termic sau chimic.

Pentru a include si riscul de incendiu si explozie, o asigurare facultativa adauga cativa euro pe an, adica intre 0.1% si 0.4% din valoarea asigurata.

Dar, ce sa vezi?, in cazul de la Bistrita aflam ca niciun locatar nu era asigurat. Nu este o nefericita ...citeste mai departe despre "Cand poporul vrea tatuci si politicianul vrea captivi" pe Ziare.com

#asigurare obligatorie locuinte , #Stiri Administratie