Cand vom afla daca erau sau nu buni dezinfectantii Hexi Pharma: Procurorul general da explicatii

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 15:37
3060 citiri
Cand vom afla daca erau sau nu buni dezinfectantii Hexi Pharma: Procurorul general da explicatii
Foto: Facebook/Hexi Pharma

Testarea eficientei dezinfectantilor Hexi Pharma se efectueaza atat in tara, cat si in strainatate, a afirmat marti procurorul general, Augustin Lazar.

"Investigatia continua, se efectueaza teste privind eficienta substantelor care au fost ridicate de organele politiei judiciare. Se efectueaza aceste teste pe un lot in tara si pe un alt lot in strainatate, intr-un stat al Uniunii Europene. (...) Sunt in curs testele", a declarat Augustin Lazar inainte de inceperea sedintei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Procurorul general nu a precizat unde sunt efectuate testele din strainatate, mentionand doar ca este vorba de un stat din Europa Centrala.

"Eu cred ca in circa o luna de zile vom avea o imagine de ansamblu asupra tuturor testelor care s-au efectuat si vom putea avea niste rezultate certe, clare", a mai spus Augustin Lazar.

Au fost sau nu diluati dezinfectantii Hexi Pharma? Ce spune Parchetul General

La finalul lunii august, noi teste - primele la cererea ...citeste mai departe despre "Cand vom afla daca erau sau nu buni dezinfectantii Hexi Pharma: Procurorul general da explicatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#procuror general dezinfectanti Hexi Pharma, #dezinfectanti Hexi Pharma teste strainatate , #Stiri Administratie