Caracatita Hexi Pharma: Firma care avea acces la actele spitalelor, dar le vindea si mopuri si sare

Joi, 05 Mai 2016, ora 11:32
1486 citiri
Caracatita Hexi Pharma: Firma care avea acces la actele spitalelor, dar le vindea si mopuri si sare
Foto: Hexi Pharma

Trustul Hexi Pharma a avut, ani de zile, acces la documente importante ale sistemului sanitar, printr-o firma care s-a ocupat de ordonarea arhivelor spitalelor.

Cand nu ordona documentele statului, firma vindea dezinfectanti produsi de Hexi Pharma.

Prin Signum Service, firma specializata in arhivarea de documente, din care patronul Hexi Pharma Dan Alexandru Condrea detine 90%, trustul acestuia a avut pe mana, in ultimii cinci ani, documentele din arhivele a zeci de spitale din Romania.

Pe langa serviciile legate de arhive, Signum Service SRL mai vindea spitalelor si produse Hexi Pharma, scriu jurnalistii de la Euractiv, citati de News.ro.

Prin aceasta firma a ajuns, de pilda, celebrul dezinfectant Thor al Hexi Pharma la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Sute de litri de concentrat, prin patru contracte, in 2013 si 2014.

Signum Service, care are punct de lucru in fabrica Hexi Pharma din Mogosoaia, a avut, din 2011 si pana la sfarsitul lunii trecute, nu mai putin de 156 de ...citeste mai departe despre "Caracatita Hexi Pharma: Firma care avea acces la actele spitalelor, dar le vindea si mopuri si sare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hexi Pharma dezinfectanti arhivare , #Stiri Administratie