Cardul de sanatate, amanat din nou - Declaratii contradictorii de la sefii CNAS

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 10:10
1335 citiri
Cardul de sanatate, amanat din nou - Declaratii contradictorii de la sefii CNAS
Foto: Ziare.com

De la 1 august, cardul de sanatate trebuia sa devina obligatoriu, ca singurul instrument de decontare a serviciilor medicale. Termenul a fost, insa, amanat a sasea oara, deoarece sunt sute de mii de oameni care nu au primit cardul.

"Nu s-a stabilit inca data obligativitatii folosirii cardului. Cu certitudine septembrie va fi luna de folosire exclusiv a cardului de sanatate", a declarat Vasile Ciurchea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), intr-o interventie la Realitatea Tv.

Cu toate acestea, Ciurchea a precizat ca "nu este o amanare" a folosirii cardului si ca, pentru cei care sunt deja in posesia acestuia, utilizarea sa este obligatorie, iar in acest moment cardul se utilizeaza in proportie de 75 la suta.

Cardul de sanatate redevine obligatoriu. Ce a modificat CNAS? Nou contract de 2 mil. lei - Interviu cu vicepresedintele CNAS

Intr-un interviu pentru Ziare.com, vicepresedintele CNAS Alin Sergiu Costache a declarat, joi, ca in momentul de fata... citeste mai departe despre "Cardul de sanatate, amanat din nou - Declaratii contradictorii de la sefii CNAS" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#card sanatate amanat, #card de sanatate obligatoriu, #card sanatate 1 septembrie , #Stiri Administratie