Cardul de sanatate: Firma care l-a implementat e in insolventa, CNAS apeleaza la solutii improvizate

Vineri, 08 Mai 2015, ora 07:45
1199 citiri
Cardul de sanatate: Firma care l-a implementat e in insolventa, CNAS apeleaza la solutii improvizate

Blocajul cardului de sanatate, care da peste cap programul de consultatii din cabinetele medicilor si din spitale, are o cauza foarte tehnica, de care conducerea CNAS nu sufla nicio vorba, in ciuda faptului ca presedintele institutiei da asigurari, in fiecare seara la 3-4 televiziuni, ca nu e nicio problema.

Firul - din cabinetul medicului si pana la legislatia care prevede implementarea cardului - trece prin modul in care s-au atribuit serviciile tehnice: compania care s-a ocupat in mod expres de carduri se afla in insolventa, iar CNAS apeleaza, acum, la solutii de rezolvare pe care nu le prevazuse.

In fata blocajelor si a haosului, conducerea CNAS se apara cu jumatati de adevar.

Spuse pana la capat, lucrurile ar echivala cu recunoasterea unor erori comise in trecut si cu asumarea problemelor inca nerezolvate, inclusiv in ceea ce priveste managementul resurselor financiare ale Sanatatii.

Ar fi insa si o demonstratie - si asta pare sa inteleaga greu actuala conducere a CNAS ...citeste mai departe despre "Cardul de sanatate: Firma care l-a implementat e in insolventa, CNAS apeleaza la solutii improvizate" pe Ziare.com

#card sanatate firma insolventa, #card sanatate CNAS , #Stiri Administratie