Cardul de sanatate, obligatoriu de azi: CNAS face controale

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 20:48
998 citiri
Cardul de sanatate, obligatoriu de azi: CNAS face controale

Reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si ai celor judetene monitorizeaza utilizarea cardului de sanatate, care de marti este obligatorie, singurele nereguli depistate in Capitala fiind legate de solicitarea adeverintelor in cazul celor care nu au cardul emis.

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Vasile Ciurchea, a facut, marti o vizita la Policlinica Titan din Sectorul 3 al Capitalei, pentru a verifica modul in care este folosit cardul de sanatate in prima zi in care este obligatoriu pentru acordarea de servicii medicale, cu exceptia celor de urgenta.

"Au venit doi colegi de la Directia de control si monitorizare pentru a vedea ce se intampla si cum se descurca furnizorii si ce fac unii si ce reclama altii. Nu au gasit lucruri pentru care sa luam o masura administrativa in acest moment.

Dar, as vrea sa ii rog pe toti cei care au probleme sa ne informeze. Am explicat ca persoanele care nu au cardul emis pot sa primesca servicii ...citeste mai departe despre "Cardul de sanatate, obligatoriu de azi: CNAS face controale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#card sanatate nereguli, #controale spitale card sanatate, #card sanatate obligatoriu, #ridicare card sanatate , #Stiri Administratie