Care e vina DNA?

Sambata, 10 Septembrie 2016, ora 10:56
2458 citiri
Care e vina DNA?

Aparitia dosarului Ponta & Ghita a ridicat un val impotriva DNA, cu aliante stranii (mai ales pentru cine nu cunoaste harta intereselor si afilierilor subterane), cu acuzatii extrem de radicale formulate de la inaltimea unor certitudini pe care nu le inteleg.

O prima certitudine invocata pe mai toate ecranele si nu numai, fara cea mai mica rezerva, este ca dosarul ar fi foarte subtire, ca acuzatiile nu se sustin. De unde or sti asta cei care fac afirmatia? Eu nu stiu ca DNA sa fi organizat o sesiune de studiere a dosarului.

Gros sau subtire, cu exceptia procurorilor si avocatilor, nimeni nu stie sigur ce este in el. Ce denunturi, ce probe, cum isi justifica procurorii acuzatiile intre care principala e spalare de bani.

Ceea ce eu pot sa spun e ca din toate discutiile pe care le-am avut Laura Codruta Kovesi mi s-a parut o persoana foarte inteligenta, or, a lansa un dosar cu asemenea impact fara a avea in spate probe solide, mai ales atunci cand esti inconjurat din toate partile ...citeste mai departe despre "Care e vina DNA?" pe Ziare.com

#Ponta Ghita DNA , #Stiri Administratie