Care sunt cele mai periculoase drumuri din Romania

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 16:18
1219 citiri
Care sunt cele mai periculoase drumuri din Romania
Foto: Arhiva Ziare.com

Drumurile din Romania pe care au loc cele mai multe accidente rutiere sunt DN1, DN2 si DN7, in contextul in care tara noastra este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al numarului de decese pe sosele.

Datele au fost prezentate miercuri de catre reprezentanti ai Ministerului Transporturilor, in cadrul unei conferinte in care a fost prezentata Strategia Nationala de Siguranta Rutiera pentru perioada 2016 - 2020, adoptata acum aproape doua luni de catre Guvern.

In 2015, in Romania au murit 95 de persoane in accidente rutiere la fiecare milion de locuitor, de aproape doua ori mai mult decat media Uniunii Europene, de 51,5 decese, potrivit informatiilor Eurostat.

Drumul cu cele mai multe accidente din Romania este DN1, lung de 643 de kilometri, care face legatura intre Bucuresti si vama cu Ungaria prin Valea Prahovei. Tronsonul situat ...citeste mai departe despre "Care sunt cele mai periculoase drumuri din Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai periculoase drumuri Romania, #cele mai periculoase drumuri, #accidente rutiere morti sosele Romania , #Stiri Administratie