Casa Regala se asteapta sa-l inmormanteze pe Regele Mihai pana la sfarsitul anului sau inceputul lui 2017

Duminica, 28 August 2016, ora 15:41
988 citiri
Casa Regala se asteapta sa-l inmormanteze pe Regele Mihai pana la sfarsitul anului sau inceputul lui 2017
Foto: Captura video YouTube

Protosinghelul Caliopie, responsabilul pentru Catedrala Regala de la Curtea Arges, a vorbit, intr-un interviu din presa locala, despre scenariul inmormantarii regelui Mihai, precizand ca principele Radu Duda i-a transmis ca starea de sanatate a fostului suveran este intr-o continua degradare.

Responsabilul pentru constructii si probleme de patrimoniu in cadrul Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului a declarat, pentru Jurnalul de Arges, ca inca din toamna anului trecut s-au facut scenarii pentru inmormantarea unui membru marcant al Casei Regale, toata lumea crezand ca este vorba de rege.

"Va spun sincer ca un scenariu am facut pentru unul dintre membrii marcanti ai Casei Regale, fie regele, fie regina. Dupa semnalele date, noi am crezut ca acest scenariu se va adresa regelui. S-a intamplat cum stiti. Am facut anumite scenarii inca din toamna anului trecut", a declarant Caliopie.

Protosinghelul Ichim Caliopie a mai afirmat ca principele Radu Duda i-a transmis ca starea de ...citeste mai departe despre "Casa Regala se asteapta sa-l inmormanteze pe Regele Mihai pana la sfarsitul anului sau inceputul lui 2017" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rege Mihai stare sanatate, #rege Mihai Caliopie interviu , #Stiri Administratie