Cat de democratica e dorinta domnului Ciolos de a fi din nou premier?

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 20:00
680 citiri
Cat de democratica e dorinta domnului Ciolos de a fi din nou premier?

Platforma 100 a lui Dacian Ciolos reprezinta programul politic al unui singur om, nu al unui partid si nici macar al unei organizatii neguvernamentale.

Actualul premier al Romaniei si-a aratat disponibilitatea de a accepta o noua nominalizare pentru pozitia de sef al executivului in cazul in care se creeaza o anume majoritate in viitorul Parlament, una anti-PSD.

Dupa lansarea platformei au aparut vocile critice. Le las la o parte pe cele care analizeaza programul, multe observatii sunt pertinente, aceasta platforma iese prea putin din sfera promisiunilor generale pe care o practica de un sfert de secol politicienii din Romania. Dar, acest program e asumat, e public, oamenii pot decide in cunostinta de cauza. In acest moment, toate formatiunile importante si-au publicat programele politice.

Dar au fost si voci care au considerat actiunea politica a lui Dacian Ciolos daca nu un atentat la adresa democratiei, macar o deformare a ei.

"Platforma lui Dacian Ciolos nu reprezinta ...citeste mai departe despre "Cat de democratica e dorinta domnului Ciolos de a fi din nou premier?" pe Ziare.com

#Ciolos, #alegeri, #PSD, #Parlament , #Stiri Administratie