Cat de periculoase sunt zborurile in Europa: Topul celor mai sigure companii aeriene

Joi, 26 Martie 2015, ora 09:12
1822 citiri
Cat de periculoase sunt zborurile in Europa: Topul celor mai sigure companii aeriene
Foto: events.com.au

Europa ramane cel mai sigur continent pentru zborurile de pasageri, cu toate ca mai multe accidente fatale, petrecute in ultimii ani, au socat opinia publica.

O statistica publicata de CNN releva cat de sigura este calatoria cu avionul in Europa si care sunt cele mai bune companii aeriene.

Statistica vine dupa ce un aparat Airbus A320, al companiei low-cost germane Germanwings, care apartine Lufthansa, s-a prabusit in Alpii Francezi, cu 150 de persoane la bord, marti. Nu au existat supravietuitori ai acestui accident, cel mai grav din Europa din 2008 incoace.

Atunci, un avion Spanair s-a prabusit la decolarea de la un aeroport din Madrid.

De asemenea, accidentul Germanwings este cel mai important in care a fost implicata o companie aeriana europeana, din 2009 incoace, cand un Airbus A330 al Air France s-a prabusit in Atlantic.

Tragedia din Franta vine, de asemenea, dupa un an in care au avut loc socant de multe tragedii aviatice in intreaga lume.

In 2014, in intreaga ...citeste mai departe despre "Cat de periculoase sunt zborurile in Europa: Topul celor mai sigure companii aeriene" pe Ziare.com

#siguranta zbor Europa, #avioane sigure Europa, #companie aeriana sigura Europa , #Stiri Administratie