Cat ne costa dezapezirea Capitalei in aceasta iarna

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 09:22
1131 citiri
Cat ne costa dezapezirea Capitalei in aceasta iarna
Foto: Arhiva Ziare.com

Prefectura Capitalei a publicat pe site valoarea contractelor de deszapezire pentru Bucuresti in sectoarele 2, 3, 4 si 6, pentru sectoarele 1 si 5 nefiind precizate sumele platite operatorilor.

Datele au fost facute publice dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, le-a solicitat prefectilor sa prezinte o situatie cu toate contractele de deszapezire care sunt in derulare, pe toate cele trei paliere - cele incheiate de CNADNR pentru drumurile nationale, europene si autostrazi, cele incheiate de consiliile judetene pentru drumurile judetene si cele incheiate de primarii pentru drumurile comunale.

Potrivit situatiei publicate pe site-ul Prefecturii Bucuresti, in Sectorul 1 este semnat un contract cu SC Compania Romprest Service SA, care se ocupa de salubrizarea intregii zone. La rubrica "Observatii" se arata ca la nivelul Sectorului 1 nu se incheie contracte anuale de deszapezire, operatiunea efectuandu-se in baza contractului-cadru de prestari servicii de salubrizare pe ...citeste mai departe despre "Cat ne costa dezapezirea Capitalei in aceasta iarna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#contracte deszapezire Bucuresti 2015 , #Stiri Administratie