Cate un euro, pentru ca suntem natiune, nu populatie

Luni, 21 Martie 2016, ora 09:42
1059 citiri
Cate un euro, pentru ca suntem natiune, nu populatie

Vad o mare controversa in jurul celor 5 milioane de euro pe care Guvernul intentioneaza sa ii dea pentru a acoperi o parte din pretul sculpturii "Cumintenia Pamantului", a lui Constantin Brancusi.

Suma reprezinta aproape jumatate din totalul cerut de proprietarii operei, pentru restul de 6 milioane urmand sa fie organizata subscriptie publica.

Si am observat doua categorii de reprosuri: cei nemultumiti ca Guvernul nu a platit tot pretul fara a apela la donatiile romanilor si cei care considera ca din 5 milioane de euro ar fi trebuit construite scoli, spitale, autostrazi cu valoare de intrebuintare superioara.

Eu cred ca decizia Guvernului este corecta si intentionez sa dau bani pentru "Cumintenia Pamantului".

Sigur ca existau o multime de domenii in care cele 5 milioane de euro ar fi fost necesare. Dar aici cred ca raspunsul lui Dacian Ciolos este pe deplin acoperitor: "suntem saraci, dar cu aceasta opera de arta a lui Brancusi (care s-a inspirat din strafundul Sufletului ...citeste mai departe despre "Cate un euro, pentru ca suntem natiune, nu populatie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cumintenia Pamantului cumparare, #Cumintenia Pamantului bani, #Cumintenia Pamantului statul roman , #Stiri Administratie