Ce a castigat SRI intr-un deceniu de anticoruptie a distrus Ghita intr-o luna. Cine e de vina?

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 15:54
887 citiri

Sebastian Ghita recunoaste: "am fost cu ei", confirmand faptul ca este o inventie a SRI.

"Am facut tot ce am putut sa-i ajut", a spus Sebastian Ghita in ultima inregistrare, referindu-se la rolul pe care l-a jucat in relatia cu SRI.

Dar ceva s-a rupt, iar din toate datele aparute in spatiul public pana in acest moment se poate deslusi dansul complicat realizat de Sebastian Ghita.

De fapt, ruptura dintre el si conducerea SRI a aparut imediat dupa ce fostul director George Maior a parasit SRI pentru pozitia de ambasador in SUA, iar noul director Eduard Hellvig, numit de presedintele Klaus Iohannis, si-a preluat atributiile.

In acel moment, Florian Coldea si-a pastrat controlul operativ asupra SRI, dar devine o tinta pentru colaboratorul milionar care il sustinea pe Victor Ponta, prim-ministru la vremea respectiva.

La nivelul conducerii SRI, a aparut o puternica criza provocata de interesele politice divergente si de faptul ca o parte din cei care au fost sustinuti atat de ...citeste mai departe despre "Ce a castigat SRI intr-un deceniu de anticoruptie a distrus Ghita intr-o luna. Cine e de vina?" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis criza SRI, #Sebastian Ghita vacanta Coldea, #Eduard Hellvig sef SRI , #Stiri Administratie