Ce a declarat Alina Bica la DNA - ce putere avea si cum semna hartiile

Duminica, 07 Decembrie 2014, ora 17:12
1941 citiri
Ce a declarat Alina Bica la DNA - ce putere avea si cum semna hartiile
Foto: Realitatea TV

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a sustinut, intr-o declaratie data in dosarul despagubirilor, ca nu era considerata om de incredere al vicepresedintelui ANRP Sergiu Diacomatu, nu a vazut raportul de evaluare a terenului si a semnat alaturi de ceilalti membri ai comisiei, conform procedurilor.

Bica a facut parte din comisia care i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian despagubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat, potrivit anchetatorilor, cu peste 62 de milioane de euro.

Fosta sefa a DIICOT le-a spus procurorilor anticoruptie ca de transmiterea lucrarilor se ocupa sefa de serviciu, care ar fi lucrat predominant cu vicepresedintele ANRP Sergiu Diacomatu.

Dosarul Bica: Fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean ramane in arest

Bica a mai spus, in aceeasi declaratie, ca "semnaturile aveau doar o valoare administrativa pe respectiva decizie, neputandu-se interveni in legatura cu suma stabilita ca despagubire sau beneficiar".

Referitor la dosarul lui Gheorghe ...citeste mai departe despre "Ce a declarat Alina Bica la DNA - ce putere avea si cum semna hartiile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alina Bica DNA, #Bica declaratii DNA, #Bica dosar ANRP , #Stiri Administratie