Ce a primit in dar patriarhul Daniel de la seful CJ Timis, anchetat pentru coruptie

Duminica, 28 Decembrie 2014, ora 21:51
948 citiri
Ce a primit in dar patriarhul Daniel de la seful CJ Timis, anchetat pentru coruptie
Foto: Timis Online

Patriarhul Daniel a primit, duminica, titlul de cetatean de onoare al judetului Timis impreuna cu un colan de argint aurit, din mana presedintelui Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, cercetat sub control judiciar intr-un dosar de coruptie.

In acest fel, patriarhul Daniel a fost rasplatit pentru "merite deosebite in promovarea intereselor si imaginii judetului Timis, cat si a activitatii ecumenice desfasurate atat in tara, cat si in strainatate", scrie Timis online.

Titlul de cetatean de onoare a fost decernat ca urmare a deciziei luate in unanimitate, miercuri, de consilierii judeteni, informeaza sursa citata.

Acordarea titlului a avut loc la Hotel Timisoara, unde a fost organizata si masa festiva de dupa intronizarea noului mitropolit al Banatului, Ioan Selejan. La randul sau, acesta a primit Leul Judetului Timis.

Eveniment important pentru BOR: De ce s-a dus patriarhul Daniel la Timisoara

La festivitati au fost prezenti consilierii judeteni si o serie de ...citeste mai departe despre "Ce a primit in dar patriarhul Daniel de la seful CJ Timis, anchetat pentru coruptie" pe Ziare.com

#Patriarhul Daniel cetatean onoare Timis, #colan Patriar Daniel Titu Bojin , #Stiri Administratie