Ce a stiut presedintele Basescu atunci cand a semnat pentru Alina Bica? (Opinii)

Duminica, 23 Noiembrie 2014, ora 12:17
1656 citiri
Ce a stiut presedintele Basescu atunci cand a semnat pentru Alina Bica? (Opinii)
Foto: Facebook/Traian Basescu

Cazul Alinei Bica mi se pare cu mult mai grav decat al oricarui politician roman. Pentru ca acest scandal loveste in inima sistemului judiciar, cel menit sa puna capat faradelegii comise inclusiv de politicieni.

Sigur, am mai vazut magistrati corupti, nu ar fi dna Bica prima. Dar domnia sa nu este un procuror oarecare. Este sefa unuia dintre cele trei parchete ale acestei tari, cel care are intre atributii combaterea crimei organizate si a terorismului, adica a marii criminalitati.

Ce i se imputa dnei Bica de catre procurorii DNA?: "Consecinta deosebit de grava a acestei activitati infractionale abuzive a inculpatilor, in calitate de membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea despagubirilor, rezulta din faptul ca suma de 377.282.300 lei platita in acest dosar de despagubire este mai mare decat totalul despagubirilor civile platite de ANRP in tot cursul anului 2011, care a fost de 249.882.000 lei. (...)

(...) Un cumul infractional prin care bugetul public a fost irosit si ...citeste mai departe despre "Ce a stiut presedintele Basescu atunci cand a semnat pentru Alina Bica? (Opinii)" pe Ziare.com

#Alina Bica DIICOT Udrea, #Alina Bica ANRP, #Alina Bica arestata, #Bica Blejnar stenograme , #Stiri Administratie