Ce face Guvernul pentru romanii din diaspora: Tabere la malul marii

Luni, 29 Iunie 2015, ora 15:43
1019 citiri
Ce face Guvernul pentru romanii din diaspora: Tabere la malul marii
Foto: Ziare.com

Ministerul Afacerilor Externe - Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (DPRRP) organizeaza in aceasta vara programul de tabere "ARC" 2015, destinat copiilor si tinerilor etnici romani din afara granitelor.

Programul se deruleaza pe durata a cinci saptamani, incepand de marti, potrivit unui comunicat remis luni Ziare.com.

La festivitatea de deschidere, care are loc la ora 11:00, in cadrul Centrului de agrement de la Sulina - Directia Judeteana de Tineret si Sport, judetul Tulcea, vor participa ministrului delegat pentru relatiile cu romanii de peste hotare, Angel Tilvar, si ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo.

De asemenea, potrivit comunicatului citat, la eveniment vor lua parte si reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale si membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti.

Potrivit MAE, taberele "ARC" sunt organizate in perioada 30 iunie - 3 august, in cadrul Centrului de agrement de la Sulina si in cadrul Taberei ...citeste mai departe despre "Ce face Guvernul pentru romanii din diaspora: Tabere la malul marii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tabere ARC Sulina, #tabere ARC Eforie Nord, #MAE tabere copii tineri, #MAE tabere copii diaspora , #Stiri Administratie