Ce parere are Barroso despre Romania, Dacian Ciolos si noul guvern

Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 13:41
1595 citiri
Ce parere are Barroso despre Romania, Dacian Ciolos si noul guvern
Foto: Comisia Europeana

Fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, vineri, dupa ce a fost distins de Universitatea de Vest cu titlul de Doctor Honoris Causa, ca se simte "aproape" de Romania si de Timisoara.

"Este o mare onoare si o mare satisfactie, pentru ca am primit aceasta distinctie care ma face acum membru al comunitatii academice a Universitatii de Vest din Timisoara. (...) Aceasta distinctie inseamna foarte mult pentru mine, tinand cont ca vine din partea unei institutii de invatamant si cercetare foarte importanta, dintr-o tara pe care o admir si pe care o iubesc, Romania. (...)

Sunt foarte incantat sa fiu azi, aici, in Timisoara, unul dintre cele mai importante orase romanesti, un oras cu o istorie importanta, cu o traditie a multiculturalismului, (...) un oras al carui nume este legat de Revolutia romana si de democratie.

Fiind portughez, stiind ce inseamna sa vezi caderea unui regim autoritar, cum s-a intamplat si in tara mea in 1974, ma simt aproape de ...citeste mai departe despre "Ce parere are Barroso despre Romania, Dacian Ciolos si noul guvern" pe Ziare.com

#Barroso Timisoara, #Barroso Universitatea Timisoara, #Barroso decorat Romania , #Stiri Administratie