Ce planuri are primarul Mutu in Sectorul 6: Sensuri unice, parcari in supermarketuri si locuinte sociale

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 10:05
3149 citiri
Ce planuri are primarul Mutu in Sectorul 6: Sensuri unice, parcari in supermarketuri si locuinte sociale
Foto: Radio Gold FM

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a vorbit despre ce are in plan sa faca pentru cartierele din vestul Capitalei pe care le administreaza.

Intr-un interviu acordat Mediafax, Gabriel Mutu a spus ca, de anul viitor, are in plan ca pe toate strazile secundare din Sectorul 6 sa introduca sensuri unice de circulatie a masinilor, iar prima zona unde vor fi implementate acestea va fi cartierul Militari.

Astfel, a explicat edilul, numarul locurilor de parcare ar putea creste cu pana la 30%, fiindca soferii vor putea lasa masinile pe ambele parti ale drumului.

Mai mult decat atat, Mutu a aratat ca a cerut Administratiei Domeniului Public (ADP) Sector 6 sa ia in calcul reproiectarea locurilor de parcare existente, spunand, in acelasi timp, ca nu este de acord cu parcarile supraterane.

"Ce se intampla, ele pana in acest moment nu au fost gandite si realizate in baza unor proiecte cu analiza serioasa in spate, ci, pur si simplu erau locuri de parcare trasate si cam atat. Prin simpla ...citeste mai departe despre "Ce planuri are primarul Mutu in Sectorul 6: Sensuri unice, parcari in supermarketuri si locuinte sociale" pe Ziare.com

#Gabriel Mutu planuri Sector 6, #parcari Sector 6, #Sensuri Unice sector 6, #sensuri unice militari , #Stiri Administratie