Ce se intampla la Poarta Alba? Al doilea gardian care se sinucide in mai putin de o luna

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 19:51
944 citiri
Ce se intampla la Poarta Alba? Al doilea gardian care se sinucide in mai putin de o luna
Foto: Arhiva Ziare.com

Doi gardieni de la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta s-au sinucis in ultima luna.

Subcomisarul Gabriel Botezan avea 48 de ani si a fost gasit carbonizat intr-o masina in Medgidia.

Potrivit purtatorului de cuvant al inchisorii de maxima siguranta, subcomisarul Gabriel Botezan este al doilea caz in decursul unei luni in care un cadru al penitenciarului este gasit mort in locuinta, fiind vorba si acum de sinucidere.

"Nu pot sa spun nimic mai mult decat ca suntem consternati, colegul nostru, subofiter, lucra din anii '90 in Penitenciarul Poarta Alba, avea familie, copii, nu inteleg ce se intampla, tot colectivul din penitenciar este marcat de tragicul eveniment si suntem extrem de indurerati.

Am inteles ca a fost gasit ieri undeva pe la marginea orasului Medgidia, el locuind in acel municipiu cu familia. Din nou, asteptam sa vedem ce concluzii va trage ancheta criminalistica", a declarat Gabriel Botezan.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia coordoneaza ancheta in acest caz pentru a stabili cum a murit barbatul, una dintre variantele anchetatorilor fiind ca acesta si-ar fi dat foc.

Pe 10 martie un alt angajat al Penitenciarului Poarta Alba, in varsta de 44 de ani, a fost gasit spanzurat in locuinta sa din Constanta, descoperirea fiind facuta de sotie.

Citeste si Doi detinuti de la Poarta Alba au sechestrat o angajata

La Poarta Alba sunt incarcerate numeroase "vedete" din lumea fotbalului, cum ar fi Cristi Borcea sau Victor Becali. Tot aici si-au ispasit pedeapsa Maricel Pacuraru, unul dintre patronii Realitatea TV, si fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea. ...citeste mai departe despre "Ce se intampla la Poarta Alba? Al doilea gardian care se sinucide in mai putin de o luna" pe Ziare.com

#gardian sinucis Poarta Alba , #Stiri Administratie