Ce spun sindicatele din Sanatate dupa ce Guvernul a anuntat ca da mai multi bani medicilor pentru garzi

Sambata, 06 August 2016, ora 19:43
842 citiri
Ce spun sindicatele din Sanatate dupa ce Guvernul a anuntat ca da mai multi bani medicilor pentru garzi
Foto: SANITAS (Arhiva)

Liderii sindicali sunt destul de retinuti cu privire la anuntul facut de Ministerul Sanatatii referitor la plata garzilor suplimentare.

Vicepresedintele Federatiei "Solidaritatea sanitara", medicul Florin Chirculescu, a declarat sambata ca oferta Guvernului trebuie mai intai discutata cu colegii.

"In momentul acesta, comunicatul Ministerului Sanatatii trebuie sa il judecam si sa vedem cum se traduce oferta in lei, adica in tariful orar pe garzi suplimentare. Deci sa vedem care e castigul, sa il anuntam colegilor nostri, pentru ca ei sa isi exprime pozitia. Asta presupune putin timp, dar noi speram ca luni sa dam un comunicat pe tema aceasta", a spus dr. Florin Chirculescu.

Acesta a apreciat ca fiind "un lucru pozitiv" faptul ca s-a primit aceasta oferta.

"Raman la parerea mea ca negocierile si discutiile trebuie sa aiba loc fata in fata si, din 28 iulie, noi nu i-am mai vazut pe ministri. E o oferta pe care sa o luam in considerare, sa o analizam cu maximum de atentie si sa ...citeste mai departe despre "Ce spun sindicatele din Sanatate dupa ce Guvernul a anuntat ca da mai multi bani medicilor pentru garzi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plata garzi medici reactie sindicate , #Stiri Administratie