Ce spune Gabriela Firea despre situatia Uber si Taxify in Bucuresti

Marti, 19 Decembrie 2017, ora 15:31
1117 citiri
Ce spune Gabriela Firea despre situatia Uber si Taxify in Bucuresti

Gabriela Firea, primarul Bucuresti, a prezentat un proiect pentru situatia taximetriei in Capitala, dar si situatia Uber si Taxify, scrie Playtech.

Primaria Bucuresti vrea sa dezvolte un regulament privind activitatea de taximetrie in Capitala. Uber si Taxify sunt la mijloc. Sunt platforme online care permit solicitarea de transport dintr-un punct in altul. Gabriela Firea vrea sa ofere acum mai multe detalii pentru cadrul la care s-a gandit Primaria pentru acest sistem, dar si cum se va dezvolta pe viitor.

Proiectul pe care Primaria vrea sa-l treaca mai departe presupune ca Uber, Taxify si solutii similare sa devina fix companii de taxi, cu sistemul invechit de dispecer. "[...] dispecerizare prin orice alte mijloace - activitate desfasurata de catre un dispecerat de taxi autorizat de catre autoritatea de autorizare pentru a prelua comenzi on-line efectuate pe site-ul web al unui dispecerat taxi autorizat si de a le transmite prin statia radio de emisie - receptie catre taximetrist", se arata in proiect.

"[...] aplicatia informatica reprezinta un program software care este instalat si functioneaza pe un dispozitiv mobil sau fix, program ce este proprietatea exclusiva a dispeceratului taxi autorizat, avand aceeasi denumire cu cea a dispeceratului taxi autorizat", se mai arata in acest proiect.

Vezi aici ce spune Gabriela Firea despre situatia Uber si Taxify in Bucuresti. ...citeste mai departe despre "Ce spune Gabriela Firea despre situatia Uber si Taxify in Bucuresti" pe Ziare.com

#Uber taximetrie Gabriela Firea , #Stiri Administratie