Ce spune Mircea Badea despre protestele de la Guvern: Vreti sa dati foc, cum ati dat la Colectiv?

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 00:19
5643 citiri
Ce spune Mircea Badea despre protestele de la Guvern: Vreti sa dati foc, cum ati dat la Colectiv?
Foto: Ziare.com / Arhiva Colectiv

Imagini de la protestele din fata Guvernului sunt transmise si de Antena 3, post controlat de Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru spalare de bani.

Mircea Badea, Mihai Gadea si Mugur Ciuvica jubileaza in studiou si comenteaza ironic demonstratia bucurestenilor care au iesit in strada pentru a protesta fata de adoptarea modificarilor la codurile penale care scapa o multime de politicieni corupti de bratul legii.

"Vreti sa dati foc, cum ati dat la Colectiv?", a comentat Badea, care sustine ca oamenii vor protesta pana "cand electoraltul PSD se va trezi si va iesi in strada".

Acesta a mai comentat ca printre protestatari se afla oameni care vor ca lucrurile sa degenereze, sa se ajunga la violente.

In acelasi registru acopera protestele si Romania TV, televiziune controlata de Sebastian Ghita, fugar dat in urmarire internationala. Aici se vorbeste despre incidente violente si despre faptul ca protestatarii i-au atacat pe jandarmi.

Pentru o relatare corecta a evenimentelor va invitam sa urmariti transmisiunea noastra LIVE de la Guvern. ...citeste mai departe despre "Ce spune Mircea Badea despre protestele de la Guvern: Vreti sa dati foc, cum ati dat la Colectiv?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mircea Badea proteste , #Stiri Administratie