Ce spune seful ELCEN despre "grupul organizat" cu PNL si situatia apei calde din Bucuresti

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 16:46
3040 citiri
Ce spune seful ELCEN despre "grupul organizat" cu PNL si situatia apei calde din Bucuresti
Foto: Facebook/Electrocentrale Bucuresti ELCEN

Directorul ELCEN, Marcel Nicolaescu, s-a intalnit miercuri cu Liviu Dragnea dupa ce presedintele PSD a sustinut ca producatorul de energie ameninta cu oprirea apei calde la presiunea "partii liberale" din guvernul tehnocrat, pentru a-i pedepsi pe bucuresteni ca au votat cu PSD la alegerile locale.

Nicolaescu i-a explicat lui Dragnea ca nu este vorba de niciun grup organizat PNL-ELCEN-Guvern, ci a fost o coincidenta faptul ca PNL a sustinut, luni, o conferinta de presa in care avertiza Primaria Capitalei ca trebuie sa rezolve datoria RADET catre ELCEN, iar apoi conducerea producatorului de energie a amenintat PMB ca 40% din bucuresteni vor ramane fara apa calda.

"I-am explicat si a inteles ca a fost o coincidenta iesirea PNL si tocmai marti a urmat o restrictionare a Distrigaz in care mi-au comunicat: 'Domn'le, fii atent ca te duc la limita de avarie'. Atunci a trebuit sa notific si eu RADET. (...)

Nu e vorba de nicio implicare, nimeni nu a facut nicio presiune asupra mea, ...citeste mai departe despre "Ce spune seful ELCEN despre "grupul organizat" cu PNL si situatia apei calde din Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ELCEN Bucuresti apa calda, #bucuresteni apa calda, #apa calda oprire , #Stiri Administratie