Cea mai lunga cursa aeriana din lume va fi relansata. Pasagerii vor petrece aproape 20 de ore in zbor

Luni, 30 Aprilie 2018, ora 10:23
1284 citiri
Cea mai lunga cursa aeriana din lume va fi relansata. Pasagerii vor petrece aproape 20 de ore in zbor
Foto: Arhiva Pixabay

Pana la sfarsitul acestui an, Singapore Airlines vrea sa relanseze cea mai lunga cursa aeriana din lume: de la Singapore spre New-York, in cadrul careia pasagerii vor petrece aproximativ 20 de ore in zbor.

Compania aeriana a operat anterior aceasta cursa, insa a anulat-o in anul 2013, din cauza "ineficientei", potrivit CNN.

Cursa ce urmeaza sa fie relansata va fi cu trei ore mai lunga decat actualul cel mai lung zbor - Perth-Londra, care este operat de Qantas Airlines. Cursa ar urma sa fie efectuata cu un avion Airbus A350-900.

In 23 aprilie, aeronava a efectuat cu succes primul zbor-test.

Interesant este cum vor rezista calatorii sa stea aproape o zi intreaga intr-un avion.

Directorul de marketing pentru interiorul aeronavelor Airbus A350, Florent Petteni, spune ca design-ul a fost creat special pentru a asigura confortul pasagerilor: "Toate modelele A350 au aceeasi filosofie de design. Astfel, cabina aeronavelor se simte mai degraba ca o camera, decat ca un tub lung specific avioanelor. Aeronavele au tavane inalte, iluminat sofisticat cu LED-uri, pereti laterali aproape verticali si un nivel scazut de zgomot".

Aceste caracteristici, impreuna cu o altitudine maxima simulata in cabina de doar aproximativ 1900 de metri, ofera o experienta imbunatatita pasagerilor, potrivit lui Petteni.

"S-ar putea sa nu stii exact de ce e atat de confortabil si atat de bine sa zbori cu acest avion, dar totul a fost proiectat cu acest scop", a mai spus Petteni.

A.D. ...citeste mai departe despre "Cea mai lunga cursa aeriana din lume va fi relansata. Pasagerii vor petrece aproape 20 de ore in zbor" pe Ziare.com

#cel mai lung zbor, #cusa Sincapore New York, #Singapore Airlines cursa , #Stiri Administratie