Cea mai mare mobilizare de urgenta: Simulare de cutremur catastrofal in Bucuresti

Sambata, 23 Aprilie 2016, ora 18:02
1000 citiri
Cea mai mare mobilizare de urgenta: Simulare de cutremur catastrofal in Bucuresti
Foto: Facebook/IGSU

Fortele de interventie in caz de urgenta din toata tara au fost mobilizate, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un exercitiu de alarmare fara precedent, care presupunea ca un cutremur de mare magnitudine a lovit Bucurestiul.

Alarma s-a dat la ora 22:30, iar pana la 00:30 au fost mobilizati 6.227 de pompieri, medici si asistenti din cadrul SMURD, precum si 551 de medici, asistenti si ambulantieri din cadrul serviciilor de ambulanta, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Scenariul pentru exercitiul de alarmare la nivelul IGSU, SMURD si Ambulantei presupunea ca, la ora 21:40, un cutremur de mare magnitudine a lovit Bucurestiul, iar pompierii din Capitala au nevoie de sprijin pentru interventie din toate judetele.

Simulare de cutremur de peste 7 grade in Capitala

Potrivit MAI, au fost pregatite de plecare spre Bucuresti 101 autospeciale de pompieri, 136 de camioane de transport personal si materiale, 217 echipaje de prim ajutor SMURD, 29 echipaje ...citeste mai departe despre "Cea mai mare mobilizare de urgenta: Simulare de cutremur catastrofal in Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#excercitiu cutremur Bucuresti , #Stiri Administratie