Cel mai renumit ortoped din Romania este cercetat pentru experimente neautorizate pe copii si luare de mita

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 10:11
827 citiri
Cel mai renumit ortoped din Romania este cercetat pentru experimente neautorizate pe copii si luare de mita
Foto: RFI

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei este audiat, la aceasta ora, de politistii bucuresteni, la Spitalul Marie Curie, fiind suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a cerut mita petnru a opera, potrivit unor surse din Politie. In acest caz se desfasoara cinci perchezitii, care vizeaza domiciliul medicului si Spitalul Marie Curie.

Medicul Gheorghe Burnei este audiat, sambata dimineata, de politistii bucuresteni, fiind cercetat pentru luare de mita, vatamare corporala grava si tentativa de omor.

In urma experimentelor facute de medic, mai multi copii ar fi avut de suferit, potrivit acelorasi surse.

Pe numele chirurgului Gheorghe Burnei au fost deschise doua dosare distincte, intrumentate insa de acelasi procuror, au precizat sursele citate.

Unul dintre dosare a fost deschis in urma cu aproximativ doua luni, pentru luare de mita, dupa ce parintii unuia dintre copiii operati de medic au facut un denunt la Directia Generala Anticoruptie.

Anchetatorii l-au ...citeste mai departe despre "Cel mai renumit ortoped din Romania este cercetat pentru experimente neautorizate pe copii si luare de mita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gheorghe Burnei audiat, #Gheorghe Burnei experimente , #Stiri Administratie