Cele mai corupte zece tari in 2014 - vezi pe ce loc e Romania

Marti, 06 Mai 2014, ora 10:17
1682 citiri
Cele mai corupte zece tari in 2014 - vezi pe ce loc e Romania

Niciun guvern nu ramane in afara suspiciunilor de coruptie, de aceea este necesar ca opinia publica sa ramana critica in mod constant si atenta la ceea ce fac alesii nostri.

In statele cele mai progresiste, perceptia cetatenilor este ca masurile anticoruptie se iau constant, prin legi, ca urmare a unor investigatii si, in general, a activitatii depuse de societatea civila si jurnalisti.

Combinatia de putere si politica ridica mereu suspiciuni, iar coruptia imbraca diverse aspecte, in functie de specificul local, comenteaza publicatia The Richest, care prezinta un top al celor mai corupte tari in acest an.

In 2012, Banca Mondiala a estimat ca 40 de milioane de dolari sunt sifonati din tarile dezvoltate prin coruptie, intr-un singur an. Asta inseamna ca sunt state care se angajeaza masiv in actiuni de frauda financiara, cu complicitatea unor banci, companii petroliere sau carteluri ale drogurilor, care sustin anumite guverne.

Topul celor mai corupte tari din 2014 este ...citeste mai departe despre "Cele mai corupte zece tari in 2014 - vezi pe ce loc e Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top tari corupte 2014, #top coruptie 2014 , #Stiri Administratie