Cererea de eliberare a lui Becali, judecata in avans: Afla luni daca boala il scoate din puscarie

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 08:41
1650 citiri
Cererea de eliberare a lui Becali, judecata in avans: Afla luni daca boala il scoate din puscarie

Gigi Becali va afla luni daca poate iesi din inchisoare pentru a-si trata problemele de sanatate, au decis magistratii constanteni.

Avocatii lui Gigi Becali au cerut Tribunalului Constanta urgentarea judecarii cererii de eliberare a acestuia, motivand ca starea de sanatate a latifundiarului s-a agravat, transmite Romania TV.

Becali, dus la Spitalul Militar din Constanta - eliberarea temporara e in mana medicilor

Cererea de eliberare a lui Gigi Becali urma sa se judece pe data de 29 ianuarie, insa omul de afaceri s-a plans ca durerile de spate nu ii mai permit sa astepta atata timp. Astfel, judecatorii au admis sa judece cererea omului de afaceri cu 9 zile in avans.

Omul de afaceri Gigi Becali a depus a depus o cerere de intrerupere a executarii pedepsei pe o perioada de sase luni, invocand motive medicale. El acuza dureri la coloana vertebrala si sustine ca problemele sale de sanatate au fost agravate de conditiile de dupa gratii, precum si de conditiile in care a fost ...citeste mai departe despre "Cererea de eliberare a lui Becali, judecata in avans: Afla luni daca boala il scoate din puscarie" pe Ziare.com

#Gigi Becali eliberare judecare luni, #Tribunal Constanta cerere eliberare, #judecare eliberare Becali boala, #Gigi Becali coloana vertebrala , #Stiri Administratie