Cifrele unei saptamani oarecare

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 09:16
854 citiri
Cifrele unei saptamani oarecare

Zilele trecute, presa a publicat urmatoarele cifre, fara de care viata noastra publica, in toata grozavia ei, n-ar putea fi inteleasa:

600 de doctori a oferit natiunii Academia de Politie. Tinand seama ca stabilimentul cu pricina are sase conducatori de doctorat, rezulta ca fiecare a indrumat, in medie, cate o suta de cercetari in misterioasa stiinta imbratisata de urmasii militienilor.

200 ar fi locurile in care se vand carti in Teleorman. Informatia a venit de la seful PSD, baron politic din partea locului. Era, de fapt, o replica data celor care au constatat ca teleormanenii nu au nici macar o librarie in judet.

27.942 de semnaturi a depus Toader Paleologu la biroul electoral. E unul dintre putinii candidatii independenti care au reusit sa obtina sprijinul necesar pentru inscrierea in competitia pentru legislativ din decembrie.

15 la suta va fi sporul primit la salariu de catre bugetarii care au o teza de doctorat in domeniul in care lucreaza. Desi guvernul contestase la ...citeste mai departe despre "Cifrele unei saptamani oarecare" pe Ziare.com

#Cristian Preda articole , #Stiri Administratie