Cinci sortimente de apa retrase din magazine de ANPC: Nu erau sigure pentru consum

Sambata, 19 Martie 2016, ora 15:54
1363 citiri
Cinci sortimente de apa retrase din magazine de ANPC: Nu erau sigure pentru consum
Foto: site Cora

Cinci sortimente de apa de masa si de izvor vandute in marile magazine din Romania nu sunt bune pentru consum, intrucat nu respecta indicatorii microbiologici conform prevederilor legale in vigoare, anunta Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Inspectorii ANPC au prelevat, in perioada 4-9 martie, esantioane din sortimente de apa de masa si de izvor din reteaua comerciala a unor lanturi de hipermarketuri si supermarketuri din Bucuresti, informeaza News.ro.

Dintre cele 17 esantioane prelevate si analizate din punct de vedere microbiologic, cinci au fost neconforme, in urma analizelor de laborator.

Este vorba despre apa de izvor plata Winny, imbuteliata in PET-uri cu capacitatea de 2 litri, apa de masa necarbogazoasa Aro, vanduta tot in PET-uri de 2 litri, apa de izvor Calipso, imbuteliata in PET-uri cu capacitatea de 6 litri, apa de izvor plata Izvorul Zanelor, in PET-uri cu capacitatea de 2 litri si apa de izvor Aqua Queen, imbuteliata in PET-uri cu ...citeste mai departe despre "Cinci sortimente de apa retrase din magazine de ANPC: Nu erau sigure pentru consum" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apa plata retrasa consum , #Stiri Administratie