Cine e de vina pentru incendiul din Colectiv si cine se mai bucura de incredere - sondaj CSCI

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 14:45
975 citiri
Cine e de vina pentru incendiul din Colectiv si cine se mai bucura de incredere - sondaj CSCI
Foto: Ziare.com/Nicu Socol

La o saptamana de la tragedia din clubul Colectiv, vineri au aparut primele sondaje in legatura cu vinovatii pentru incendiu si increderea romanilor in partidele politice.

Astfel, o cercetare realizata in perioada 2-4 noiembrie de catre CSCI arata ca 38% dintre cei chestionati considera ca vinovati de tragedie sunt proprietarii clubului, pentru ca n-au respectat normele de siguranta, potrivit Stiripesurse.ro.

Incendiu in Colectiv: DNA incepe urmarirea penala cu tinta ISU si Primaria Sector 4

De asemenea, 35% dintre respondenti dau vina pe Primaria Sectorului 4, pentru ca a acordat autorizatie fara sa faca verificari la fata locului, in timp ce 12% dintre participantii la studiu au spus ca responsabila este clasa politica in ansamblu, fiindca "nu s-au creat reguli mai sigure in ultimii 25 de ani".

Totodata, 7% dintre cei care au raspuns studiului au declarat ca de vina sunt reprezentantii trupei rock, pentru ca au organizat un spectacol de artificii in sala, iar tot atatia ...citeste mai departe despre "Cine e de vina pentru incendiul din Colectiv si cine se mai bucura de incredere - sondaj CSCI" pe Ziare.com

#vinovati tragedie Colectiv, #sondaj vinovati Colectiv, #incredere partide Colectiv , #Stiri Administratie