Cine e de vina si cine va plati pentru accidentele in lant de pe Autostrada Soarelui? Autoritatile se scuza si acuza

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 15:43
952 citiri
Cine e de vina si cine va plati pentru accidentele in lant de pe Autostrada Soarelui? Autoritatile se scuza si acuza
Foto: Ziare.com

Autoritatile arunca pisica in cazul accidentelor in lant produse, miercuri dimineata, pe Autostrada Soarelui: ANM sustine ca nu a fost polei si institutia ar fi dat prognoza de inghet la sol, in schimb, Compania de Drumuri spune ca n-a primit avertizari.

Pana una alta, singura care a luat o masura e Politia, care a dat amenzi. Dar aceste amenzi tot din bani publici vor fi platite.

Nu a fost polei!

Initial, s-a spus ca accidentele s-au produs din cauza poleiului, insa Administratia Nationala de Meteorologie a transmis ulterior ca nu aceasta este cauza.

Oficiali ai ANM au sustinut pentru News.ro ca a fost vorba despre un inghet la nivelul solului, fenomen diferit de polei.

"In aceasta dimineata, ceea ce s-a intamplat pe Autostrada Soarelui nu este polei. Este un inghet la nivelul solului, un ghetus sau orice cuvant doriti sa folositi pentru a caracteriza ceea ce s-a intamplat.

Este doar un proces de condensare a umezelii la nivelul soselei. Poleiul inseamna o ...citeste mai departe despre "Cine e de vina si cine va plati pentru accidentele in lant de pe Autostrada Soarelui? Autoritatile se scuza si acuza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accident inghet Autostrada Soarelui, #amenzi administratori autostrazi, #polei autostrada A2, #CNAIR informare polei , #Stiri Administratie