Cine este generalul Coldea, mana dreapta a directorului SRI, care tocmai a fost suspendat

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 19:29
932 citiri

Florian Coldea, in varsta de 48 de ani, a fost numit prim-adjunct al directorului SRI pe 27 iulie 2005, dupa recuperarea jurnalistilor rapiti in Irak, operatiune la care Coldea a participat, ocupand functia pana in prezent. Anterior, Coldea a detinut functii de conducere la Brigada Antiterorista.

In anul 2008, lui Florian Coldea i-a fost acordat gradul de general de brigada. In 2012 a fost inaintat in gradul de general-maior, iar in anul 2014 a fost inaintat in gradul de general-locotenent.

Anterior numirii in functia de prim-adjunct al directorului SRI, a detinut diferite functii de conducere in cadrul Inspectoratului pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului din Serviciul Roman de Informatii.

A participat la misiuni, actiuni si operatiuni complexe derulate in special pe profil antiterorist, in cooperare cu parteneri straini ai SRI. Una dintre misiunile la care a participat si pe care a condus-o a fost legata de recuperarea jurnalistilor romani rapiti in Irak.

In anul ...citeste mai departe despre "Cine este generalul Coldea, mana dreapta a directorului SRI, care tocmai a fost suspendat" pe Ziare.com

#Florian Coldea SRI, #Codlea suspendat SRI , #Stiri Administratie