Cine sunt cei care au intrat in arhiva SIPA

Joi, 25 Mai 2017, ora 14:40
1101 citiri
Cine sunt cei care au intrat in arhiva SIPA
Foto: pixabay.com (Arhiva)

Magistrati, functionari in Ministerul Justitiei sau persoane cu functii de conducere in Administratia Nationala a Penitenciarelor se afla pe lista persoanelor care au intrat in arhipa SIPA. Intre ei este si Florin Teodor Andronache, fost consilier al ministrului Robert Cazanciuc, care mentiona ca este ofiter SRI intr-o declaratie de avere din 2013, an in care a intrat si in arhiva.

Iata cine sunt persoanele din lista publicata joi dimineata de Ministerul Justitiei:

Marius Iosif - avocat, fost judecator si fost director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor in perioada septembrie 2007- mai 2008. El a fost schimbat din functia de sef a ANP de catre ministrul de atunci al Justitiei, Catalin Predoiu, care i-a reprosat "lipsa de comunicare si lipsa de tact" si a invocat si faptul ca legea prevede organizarea unui concurs pentru ocuparea acelui post, Marius Iosif ocupand functia prin detasare.

Vasilica Bura - fost judecator la Tribunalul Bucuresti, detasata la Ministerul Justitiei la nivelul anului 2007. In prezent, este notar public.

Iulia Laura Scantei - notar public, fost director de cabinet al ministrului Justitiei Tudor Chiuariu. Este la primul mandat de senator PNL, fiind si vicepresedinte al Senatului.

Danut-Marian Manzala - functionar al Ministerului Justitiei, personal asimilat judecatorilor si procurorilor, fost consilier la Institutul National de Criminologie.

Nicolae Tiliban - functionar in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Doina Armean - procuror detasat la Ministerul Justitiei, directorul general al Directiei Resurse Umane si Relatia cu Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Horia Georgescu - in 2008 consilier al ministrului Justitiei Catalin Predoiu, fost director al Agentiei Nationale de Integritate (ANI) in perioada aprilie 2012-martie 2015. El a fost membru al unei comisii SIPA.

Tiberiu Ungureanu - fost sef al Directiei pentru Prevenirea Criminalitatii in mediul penitenciar.

Popescu Marian Cornel - comisar sef, directorul Directiei Prevenirea Criminalitatii si Terorismului (D.P.C.T.) din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Valentin Ignuta - subcomisar de penitenciare

Monica Boboc - magistrat asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie, detasat la Ministerul Justitiei director adjunct in Directia de Resurse Umane.

Florin Teodor Andronache, fost consilier al ministrului Robert Cazanciuc. In declaratia de avere din august 2013, el mentiona ca a incasat venituri ...citeste mai departe despre "Cine sunt cei care au intrat in arhiva SIPA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#persoane intrat arhiva SIPA , #Stiri Administratie