Ciolos cere schimbarea procedurilor de avizare a transportului de lemn, dupa o sesizare primita pe Facebook

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 07:57
794 citiri
Ciolos cere schimbarea procedurilor de avizare a transportului de lemn, dupa o sesizare primita pe Facebook
Foto: Guvernul Romaniei

Prim-ministrul Dacian Ciolos a cerut ministerelor Mediului si Afacerilor Interne sa modifice procedurile de avizare a transportului de masa lemnoasa.

Asta dupa ce a fost sesizat, prin intermediul unei postari de pe Facebook, asupra faptului ca exista o vulnerabilitate care permite efectuarea mai multor transporturi de material lemnos pe distante scurte, in aceeasi cantitate, folosind un singur set de documente.

"In urma postarii domnului Adrian Chirita, am solicitat Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Mediului sa verifice situatia. Pe scurt, la control, transportatorul a prezentat avizele necesare si codurile online generate de sistem. Foarte probabil, codurile online au fost obtinute cu putin timp inainte de controlul politiei, la vederea echipajului de politie", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Postarea la care se refera premierul este a unui cetatean care s-a folosit de aplicatia Inspectorul Padurii, prin care orice persoana poate sesiza politia, daca observa ...citeste mai departe despre "Ciolos cere schimbarea procedurilor de avizare a transportului de lemn, dupa o sesizare primita pe Facebook" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos verificari lemn, #transport masa lemnoasa , #Stiri Administratie